Verhuur

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

Nieuwsoverzicht

01

OKT

Verhuur van podia, licht- en geluid en alles wat daarbij hoort!

Op zaterdag 1 oktober 2016 verzorgde CV De Cascarvieten de complete licht- en geluidsinstallatie voor het Internationale Boksgala in de Rijnstreekhal. Het klinkt simpel, maar dat is het in de praktijk zeker niet. Het is geen kleinigheid om behalve de boksring ook de gehele oppervlakte van de zaal uit te lichten. 

Na veel en goed voorbereidend werk, werd op vrijdag 30 september om 17.30 uur gestart met het laden van de vrachtauto. Rond het middernachtelijk uur hing de rechthoekige truss met verlichting aan het dak van de Rijnstreekhal en kon de crew van 10 man even gaan slapen. De volgende dag werd gestart met opbouwen regie, uitrichten, programmeren en plaatsen geluid en beamer. Ruim op tijd weer naar huis voor een douche en vervolgens de start van de avond. Die Cascarvieten kunnen meer dan alleen polonaise lopen! 

Een greep uit de verschillende evenementen: DD Dance; Boksgala; Sportgala

overzicht2

regie1  regie2

voorstellen

De wijzers van de klok stonden al in de kleine uurtjes voordat alles weer in de vrachtauto was opgeborgen. De commissie L&G, aangevuld met enkele vrijwilligers, verdiend een dikke pluim met deze mooie presentatie voor ons clubje.

vrachtauto

De fa. van Rijn Transport stelde deze truck weer ter beschikking om onze eigen aanhanger te verplaatsen.